New Year, New Hair!  Nu 40% korting op al onze producten met kortingscode NEWHAIR40

Terugstuurbeleid

RETURNS

Ons beleid is 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Ook moet het in de originele verpakking zitten en moeten de verpakkingen compleet zijn.

Verschillende soorten producten kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten voor intiem of hygiënisch gebruik, gevaarlijke producten of ontvlambare gassen of vloeistoffen.

Overige artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Bepaalde gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten

Om te retourneren, moet u ons een ontvangstbewijs of aankoopbewijs overleggen.
Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over onze beslissing om uw claim goed te keuren of af te wijzen.
Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, want het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je na het voltooien van al deze stappen nog steeds je terugbetaling niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via customercare@ellamae.com.

Sale artikelen (indien van toepassing)
Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd. Uitverkoopartikelen worden helaas niet gerestitueerd.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Als je het in dit geval wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar customercare@ellamae.com: 2 rue le Corbusier 95190 Goussainville

Geschenken
Als het geretourneerde artikel werd geïdentificeerd als een geschenk op het moment van aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeautegoed dat gelijk is aan de waarde van uw retourzending. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het item op het moment van aankoop niet als een geschenk werd geïdentificeerd, of als de gever het item liever eerst ontving en het later aan u gaf, sturen we een terugbetaling naar de gever en zij zullen weten dat u heb het artikel teruggestuurd.

Verzenden
Om een ​​product te retourneren, moet u het per post opsturen naar :2 rue le Corbusier 95190 goussainville, FRANKRIJK.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten voor de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw omgeruilde product te ontvangen, variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan 75 euro verzendt, kunt u overwegen een bezorgservice te gebruiken waarmee u de zending kunt volgen of een bezorgverzekering kunt afsluiten. We kunnen niet garanderen dat we het artikel dat u retourneert, zullen ontvangen.